Service proiectoare video

 • reparatii videoproiectoare Acer, Optoma, Benq si alte marci
 • garantie 12 luni la orice reparatie
 • diagnostic gratuit si estimare costuri rapida
 • aduceti proiectorul personal sau trimiteti prin curier
 • intervale orare negociabile

Reparatii videoproiectoare rapid si ieftin. Diagnostic gratuit. Daca estimarea costurilor e refuzata, nu trebuie sa platiti nimic, iar proiectorul va este returnat fara efectuarea reparatiei. Nu va faceti griji, pana acum nu s-a intamplat niciodata.

Obtine cotatie

Costuri reparatie

Incercam sa mentinem costurile cat mai mici, facand tot posibilul sa reparam componentele defecte si, doar daca nu este posibil, recomandam inlocuirea de componente. Costul reparatiei depinde de natura defectului si modelul videoproiectorului. Iata o lista de preturi estimative:

Diagnosticare gratuita
Mentenanta preventiva / curatare 100 - 200 RON
Defecte diverse
(imaginea clipeste, proiectorul se stinge dupa un timp, proiectorul nu porneste, led de atentionare pentru lampa sau led temperatura aprinse)
150 - 350 RON
Inlocuire lampa
(se comanda lampa, dureaza 2-3 saptamani sa soseasca, asiguram cel mai bun pret de pe piata)
400 - 900 RON
Inlocuire chip DMD
(puncte albe pe imaginea proiectata, care se inmultesc in timp; cauzat de defectarea chipului DMD / DLP care, din pacate, nu se repara ci trebuie inlocuit - defect comun la modele noi de proiectoare low cost Acer, Benq, Optoma)
500 - 600 RON
* Preturile de mai sus au caracter informativ. Pentru un pret exact va rugam sa ne trimiteti o descriere a defectului. Uneori este nevoie sa ajunga proiectorul la noi pentru a putea aprecia cu exactitate complexitatea defectului. Diagnosticarea este gratuita.

Procesul de reparatie a unui proiector

Ne contactati
Puteti folosi fie formularul de contact, ne trimiteti un mail sau ne puteti suna. Nu uitati sa mentionati tipul proiectorului si o descriere a defectului.
Livrare videoproiector
Aduceti proiectorul personal la service sau il puteti trimite prin curier. Daca veniti personal, putem cadea de acord asupra unui interval orar convenabil pentru dumneavoastra.
Diagnostic
In 24 de ore de la primirea proiectorului in service va dam un diagnostic si o estimarea a costurilor reparatiei.
Acord costuri
Va comunicam diagnosticul si cotatia. Daca nu aprobati costurile, vi se returneaza proiectorul si nu se percepe nicio taxa. Nu va speriati, nu a fost niciodata cazul ca un client sa refuze cotatia reparatiei pe motiv ca ar fi pretul mare. Din contra, cotatiile noastre sunt de bun simt.
Executie reparatie
Dupa ce primim acordul pentru costul estimat, ne ocupam de repararea proiectorului dvs.
Retur proiector
Odata ce reparatia a fost efectuata, va trimitem proiectorul inapoi prin curier, daca ati optat pentru aceasta metoda, sau va contactam pentru a veni sa il ridicati.

Are videoproiectorul tau nevoie de reparatie ?

Plaja de simptome se intinde de la simptome care pot fi usor ignorate (proiectorul se incalzeste excesiv, imaginea pare patata, lipsesc culori din imaginea proiectata sau culorile par sterse) pana la simptome care indica precis o defectiune (videoproiectorul nu se mai aprinde, proiectorul porneste dar lampa nu se aprinde, proictorul nu primeste semnal). Daca vi se pare ceva ciudat la functionarea videoproiectorului dvs, ne puteti trimite un mesaj si vedem impreuna daca e cazul pentru o interventie.

Mentenanta preventiva

De ce mentenanta preventiva ?

Statisticile marilor producatori de videoproiectoare arata ca un proiector neintretinut poate aduce costuri suplimentare de 75% din valoarea initiala.

Mentenanta videoproiectoarelor previne defectiunile. Cea mai mare problema este praful, al carui efect poate fi usor (imaginea nu se mai vede la fel de bine ca la inceput, daca praful afecteaza doar blocul optic) sau poate duce la defectiuni (cand praful impiedica functionarea ventilatorului, proiectorul se va incinge foarte tare, ceea mai des intalnita consecinta fiind defectarea lampii). In cazul unui proiector video transportat des, mici socuri de-a lungul timpului pot duce la miscarea panourilor LCD.

Ce presupune ?

 • Curatarea sistemului de racire (ventilatoare, filtre de aer si canale de aerisire)
 • Curatarea sistemului optic
 • Testarea intrarilor
 • Alinierea blocului optic / panourilor LCD

Obtine cotatie

Am nevoie ?

 • Imaginea proiectata prezinta pe alocuri pete mai inchise la culoare ?
 • Proiectorul se simte foarte fierbinte la atingere ?
 • Observati ca cele trei culori din care e compusa imaginea nu se mai suprapun ca la inceput ?
Atunci este cazul pentru mentenanta preventiva. In cazul incalzirii puternice, daca amanarea mentenantei poate duce la defectarea lampii (cea mai des intalnita cauza de defectare prematura a lampii) si a altor componente din circuit.

Cat costa ?

Depinde de modelul proiectorului. Pentru modelele mai simple se percep 50 RON. Cereti o cotatie rapida pentru modelul dvs accesand linkul de mai jos.

In cazul unui numar mare de proiectoare (companii sau scoli), se negocieaza un contract de intretinere anuala pentru toate proiectoarele din dotare. Pretul va tine cont de natura entitatii juridice (de ex, pentru institutii de invatamant preturile vor fi mai mici decat pentru companii), numarul de proiectoare si metoda de livrare.

Locatie
str Dr. Iacob Felix Nr. 20, Etaj 1
Bucuresti, sector 1, 011042
Program
Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis
Telefon
E-mail

Obtine o cotatie rapida sau pune o intrebare